Suzuki Liana 1.4 DDiS 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Suzuki liana 1.4 ddis 90pk

Stage 1 Suzuki Liana 1.4 DDiS 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 110pk +22.2%
Koppel 200nm 240nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Suzuki Liana 1.4 DDiS 90pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Suzuki Liana is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Suzuki Liana vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Suzuki Liana 1.4 DDiS 90pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Suzuki Liana 1.4 DDiS 90pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sportiever geluid
 • Sneller optrekken
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Suzuki Liana 1.4 DDiS 90pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Suzuki Liana 1.4 DDiS 90pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Suzuki Liana 1.4 DDiS 90pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zonder uw Suzuki Liana 1.4 DDiS 90pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Suzuki Liana 1.4 DDiS 90pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Suzuki Liana 1.4 DDiS 90pk.

Veilige chip tuning

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Ontdek wat auto chip tuning voor u Suzuki Liana 1.4 DDiS 90pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Suzuki Liana 1.4 DDiS 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Suzuki Liana 1.4 DDiS 90pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Suzuki Liana 1.4 DDiS 90pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Suzuki Liana 1.4 DDiS 90pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Suzuki Liana 1.4 DDiS 90pk. Via deze methode moet je zelfs de Suzuki Liana 1.4 DDiS 90pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Suzuki Liana 1.4 DDiS 90pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Suzuki Liana 1.4 DDiS 90pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Suzuki Liana 1.4 DDiS 90pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Suzuki Liana 1.4 DDiS 90pk chiptuning genoemd. Je Suzuki Liana 1.4 DDiS 90pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Suzuki Liana 1.4 DDiS 90pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning BMW
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Suzuki auto, zonder dat hierbij aanpassingen Suzuki baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Suzuki doen.