Suzuki Vitara 1.0 Boosterjet 112pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Suzuki vitara 1.0 boosterjet 112pk

Stage 1 Suzuki Vitara 1.0 Boosterjet 112pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 112pk 130pk +16.1%
Koppel 170nm 210nm +23.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Suzuki Vitara 1.0 Boosterjet 112pk auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In enkele uren kan je Suzuki Vitara 1.0 Boosterjet 112pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Suzuki Vitara chip tunen. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Suzuki Vitara 1.0 Boosterjet 112pk:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw Suzuki Vitara 1.0 Boosterjet 112pk
 • Meer vermogen
 • Meer rijplezier uit uw Suzuki Vitara 1.0 Boosterjet 112pk​
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Suzuki Vitara 1.0 Boosterjet 112pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Suzuki Vitara 1.0 Boosterjet 112pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Suzuki Vitara 1.0 Boosterjet 112pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Suzuki Vitara 1.0 Boosterjet 112pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Suzuki Vitara 1.0 Boosterjet 112pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Suzuki Vitara 1.0 Boosterjet 112pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Gebruik van beste tuning software
 • Ontdek wat het chippen voor uw Suzuki Vitara 1.0 Boosterjet 112pk kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Suzuki Vitara 1.0 Boosterjet 112pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Suzuki Vitara 1.0 Boosterjet 112pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Suzuki Vitara 1.0 Boosterjet 112pk is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Suzuki Vitara 1.0 Boosterjet 112pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Suzuki Vitara 1.0 Boosterjet 112pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Suzuki Vitara 1.0 Boosterjet 112pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Suzuki Vitara 1.0 Boosterjet 112pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Suzuki Vitara 1.0 Boosterjet 112pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Suzuki Vitara 1.0 Boosterjet 112pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Suzuki Vitara 1.0 Boosterjet 112pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Suzuki Vitara 1.0 Boosterjet 112pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Suzuki Vitara 1.0 Boosterjet 112pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Suzuki Vitara 1.0 Boosterjet 112pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Suzuki , zonder dat hierbij aanpassingen Suzuki baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Suzuki al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.