Suzuki Jimny 1.5 DDiS 86pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Suzuki Jimny 1.5 DDiS 86pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 86pk 105pk +22.1%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Suzuki Jimny 1.5 DDiS 86pk chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Suzuki Jimny is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw Suzuki Jimny 1.5 DDiS 86pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Suzuki Jimny 1.5 DDiS 86pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Suzuki Jimny tunen. Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Suzuki Jimny 1.5 DDiS 86pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenSuzuki Jimny 1.5 DDiS 86pk?​

Bij stage 1 tuning Suzuki Jimny 1.5 DDiS 86pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Suzuki Jimny 1.5 DDiS 86pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Suzuki Jimny 1.5 DDiS 86pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Suzuki Jimny 1.5 DDiS 86pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Suzuki Jimny 1.5 DDiS 86pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Suzuki Jimny 1.5 DDiS 86pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Suzuki Jimny 1.5 DDiS 86pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Suzuki Jimny 1.5 DDiS 86pk werd uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Suzuki Jimny 1.5 DDiS 86pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Suzuki Jimny 1.5 DDiS 86pk kan worden!
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • De beste Suzuki Jimnychiptuning files in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Suzuki Jimny 1.5 DDiS 86pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Suzuki Jimny 1.5 DDiS 86pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Suzuki Jimny 1.5 DDiS 86pk is een populaire manier om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Suzuki Jimny 1.5 DDiS 86pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze methode hoef je zelfs de Suzuki Jimny 1.5 DDiS 86pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Suzuki Jimny 1.5 DDiS 86pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Suzuki Jimny 1.5 DDiS 86pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Suzuki Jimny 1.5 DDiS 86pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Suzuki Jimny 1.5 DDiS 86pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Suzuki Jimny 1.5 DDiS 86pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Suzuki Jimny 1.5 DDiS 86pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Suzuki Jimny 1.5 DDiS 86pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Suzuki Jimny 1.5 DDiS 86pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Cadillac tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Suzuki auto, zonder dat hierbij aanpassingen Suzuki baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.