Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Suzuki grand vitara 2.0 td 90pk

Stage 1 Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 115pk +27.8%
Koppel 205nm 260nm +26.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90pk ecu van uw Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

In een paar uur kan je Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90pk
 • Comfortabeler rijden​ met uw Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90pk
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van de beste Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90pk chiptuning files
 • Goede accu voeding gedurende het chippen

Ontdek wat auto chippen voor u Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90pk is een geliefde manier om je Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90pk

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90pk. Hierbij pas je de Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Smart ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Suzuki , zonder dat hierbij veranderingen Suzuki baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Suzuki .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Suzuki auto doen.