Suzuki SX4 1.4 Boosterjet 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Suzuki sx4 1.4 boosterjet 140pk

Stage 1 Suzuki SX4 1.4 Boosterjet 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 165pk +17.9%
Koppel 220nm 280nm +27.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Suzuki auto chiptuning.

In een paar uur kan je Suzuki SX4 door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Suzuki SX4 1.4 Boosterjet 140pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Suzuki SX4 veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​ met uw Suzuki SX4 1.4 Boosterjet 140pk​
 • Meer vermogen
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen van een Suzuki SX4 1.4 Boosterjet 140pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Suzuki SX4 1.4 Boosterjet 140pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Suzuki SX4 1.4 Boosterjet 140pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Suzuki SX4 1.4 Boosterjet 140pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Suzuki SX4 1.4 Boosterjet 140pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Suzuki SX4 1.4 Boosterjet 140pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Suzuki SX4 1.4 Boosterjet 140pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Suzuki SX4 1.4 Boosterjet 140pk
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Gebruik van de beste Suzuki SX4 1.4 Boosterjet 140pk tuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Suzuki SX4 1.4 Boosterjet 140pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Suzuki SX4 1.4 Boosterjet 140pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Suzuki SX4 1.4 Boosterjet 140pk is een populaire manier om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Suzuki SX4 1.4 Boosterjet 140pk.

Daardoor is dit een voordelige Suzuki SX4 1.4 Boosterjet 140pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Suzuki SX4 1.4 Boosterjet 140pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Suzuki SX4 1.4 Boosterjet 140pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Suzuki SX4 1.4 Boosterjet 140pk

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Suzuki SX4 1.4 Boosterjet 140pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Suzuki SX4 1.4 Boosterjet 140pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Suzuki SX4 1.4 Boosterjet 140pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Suzuki SX4 1.4 Boosterjet 140pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Suzuki SX4 1.4 Boosterjet 140pk.

Zo doen wij buiten Suzuki SX4 1.4 Boosterjet 140pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Suzuki SX4 1.4 Boosterjet 140pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files Hyundai
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.