Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Suzuki vitara 1.4 boosterjet 140pk

Stage 1 Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 165pk +17.9%
Koppel 220nm 280nm +27.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​ met uw Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140pk​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer PK’s

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140pk.

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140pk.

Hierdoor is dit een voordelige Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet 140pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Maserati ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Suzuki al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Suzuki auto dus even kwijt.