chiptuning Skoda Scala: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Skoda Scala vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Skoda motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Skoda Scala kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Skoda Scala heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Skoda Scala auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Skoda Scala:​​

Meer koppel

Mooier geluid

Meer plezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Skoda Scala auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Skoda Scala chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Skoda Scala auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Skoda Scala auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Skoda Scala chiptunen

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Skoda Scala

Goede accu voeding tijdens het chippen

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Skoda Scala

Exclusief gebruik van de beste Skoda Scala chiptuning software

Ontdek wat het chippen voor u Skoda Scala kan doen:

Verschillende vormen Skoda Scala motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Skoda Scala OBD chiptuning

OBD tuning op maat Skoda Scala is een populaire methode om je Skoda Scala te chiptunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Skoda Scala auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Skoda Scala auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Antwoord op een vaak vraag:

Door het Skoda Scala auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Chiptuning Skoda Scala Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Skoda Scala plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Skoda Scala auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Skoda Scala chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Skoda Scala chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Skoda Scala auto kan worden!

Specialistische Skoda Scala ECU programmatuur kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Skoda Scala auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Skoda Scalasoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen auto producenten wel, maar op een andere manier. Het werkt namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in verschillende modellen. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard duurder.
Omdat auto producenten niet voor elk type een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Skoda Scala producent kan veranderen en je auto Skoda Scala kunt chippen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij het auto Skoda Scala chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je Skoda Scala! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook hebben we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Lees alle informatie over eco chiptuning Skoda Scala.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Skoda Scala. Je kan je ECU (de computer van je Skoda Scala) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je Skoda Scala ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chiptunen van je auto Skoda Scala is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Wij hebben verschillende tuning locaties gevestigd door nederland. Onze chiptuning vestigingen kun je beneden bekijken: Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Skoda Scala, zonder dat hierbij aanpassingen Skoda Scalabaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Skoda Scala auto doen.