Skoda Scala 1.0 TSi 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda scala 1.0 tsi 95pk

Stage 1 Skoda Scala 1.0 TSi 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 130pk +36.8%
Koppel 175nm 240nm +37.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Skoda Scala 1.0 TSi 95pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

In een paar uur kan je Skoda Scala door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Skoda Scala tunen. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Skoda Scala 1.0 TSi 95pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Skoda Scala 1.0 TSi 95pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Skoda Scala 1.0 TSi 95pk
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer PK’s uit uw Skoda
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Skoda Scala 1.0 TSi 95pk?​

Voor stage one chippen Skoda Scala 1.0 TSi 95pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Skoda Scala 1.0 TSi 95pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Skoda Scala 1.0 TSi 95pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Skoda Scala 1.0 TSi 95pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Skoda Scala 1.0 TSi 95pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Skoda Scala 1.0 TSi 95pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Skoda Scala 1.0 TSi 95pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Skoda Scala 1.0 TSi 95pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Gebruik van de beste Skoda Scala 1.0 TSi 95pk tuning bestanden
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Skoda Scala 1.0 TSi 95pk wordt!

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Skoda Scala 1.0 TSi 95pk motor tuning:

Voor het Skoda Scala 1.0 TSi 95pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Skoda Scala 1.0 TSi 95pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Skoda Scala 1.0 TSi 95pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Skoda Scala 1.0 TSi 95pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Skoda Scala 1.0 TSi 95pk. Zonder de Skoda Scala 1.0 TSi 95pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Skoda Scala 1.0 TSi 95pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Skoda Scala 1.0 TSi 95pk Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Skoda Scala 1.0 TSi 95pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Skoda Scala 1.0 TSi 95pk chiptuning. Hierbij pas je de Skoda Scala 1.0 TSi 95pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Skoda Scala 1.0 TSi 95pk haalt.

Voor wie alles uit hun Skoda Scala 1.0 TSi 95pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Specialistische Skoda Scala 1.0 TSi 95pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Skoda Scala 1.0 TSi 95pk ook diverse andere software modificaties voor Skoda Scala 1.0 TSi 95pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files BMW
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Skoda al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.