Skoda Fabia 1.4 TSI RS 180pk (CTHE) Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda fabia 1.4 tsi rs 180pk (cthe)

Stage 1 Skoda Fabia 1.4 TSI RS 180pk (CTHE) Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 200pk +11.1%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Skoda Fabia 1.4 TSI RS 180pk (CTHE) auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Skoda Fabia 1.4 TSI RS 180pk (CTHE) gaat u merken dat uw Skoda Fabia 1.4 TSI RS 180pk (CTHE) veel lekkerder rijdt door Skoda Fabia tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Skoda Fabia 1.4 TSI RS 180pk (CTHE):​​

 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer koppel uit uw Skoda
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Skoda Fabia 1.4 TSI RS 180pk (CTHE) een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Skoda Fabia 1.4 TSI RS 180pk (CTHE) om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Skoda Fabia 1.4 TSI RS 180pk (CTHE) voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Skoda Fabia 1.4 TSI RS 180pk (CTHE) in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Goede Skoda Fabiachiptuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Skoda Fabia 1.4 TSI RS 180pk (CTHE)
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Skoda Fabia 1.4 TSI RS 180pk (CTHE) OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Skoda Fabia 1.4 TSI RS 180pk (CTHE) chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Skoda Fabia 1.4 TSI RS 180pk (CTHE) zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Skoda Fabia 1.4 TSI RS 180pk (CTHE) chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Skoda Fabia 1.4 TSI RS 180pk (CTHE) ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Skoda Fabia 1.4 TSI RS 180pk (CTHE) ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Skoda Fabia 1.4 TSI RS 180pk (CTHE) Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Skoda Fabia 1.4 TSI RS 180pk (CTHE) tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Skoda Fabia 1.4 TSI RS 180pk (CTHE). Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Skoda Fabia 1.4 TSI RS 180pk (CTHE). Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Skoda Fabia 1.4 TSI RS 180pk (CTHE) chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Skoda Fabia 1.4 TSI RS 180pk (CTHE).

Gespecialiseerde know-how over Skoda Fabia 1.4 TSI RS 180pk (CTHE) ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Skoda Fabia 1.4 TSI RS 180pk (CTHE) kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Skoda Fabia 1.4 TSI RS 180pk (CTHE) chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Lotus ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Skoda baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Skoda .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.