Skoda Superb 3.6 FSI 260pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda superb 3.6 fsi 260pk

Stage 1 Skoda Superb 3.6 FSI 260pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 260pk 280pk +7.7%
Koppel 350nm 370nm +5.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Superb 3.6 FSI 260pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Skoda Superb 3.6 FSI 260pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Skoda Superb 3.6 FSI 260pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Skoda Superb 3.6 FSI 260pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Skoda Superb 3.6 FSI 260pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Mooier geluid

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Skoda Superb 3.6 FSI 260pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Skoda Superb 3.6 FSI 260pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Skoda Superb 3.6 FSI 260pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Superb 3.6 FSI 260pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Skoda Superb 3.6 FSI 260pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Skoda Superb 3.6 FSI 260pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Exclusief gebruik van goede Skoda Superb 3.6 FSI 260pk chiptuning files
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Skoda auto

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Skoda Superb 3.6 FSI 260pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Skoda Superb 3.6 FSI 260pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Skoda Superb 3.6 FSI 260pk is een geliefde manier om je Skoda Superb 3.6 FSI 260pk te chiptunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Skoda Superb 3.6 FSI 260pk.

Daardoor is dit een goedkope Skoda Superb 3.6 FSI 260pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Skoda Superb 3.6 FSI 260pk aanpassen. Zonder de Skoda Superb 3.6 FSI 260pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Skoda Superb 3.6 FSI 260pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Skoda Superb 3.6 FSI 260pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Skoda Superb 3.6 FSI 260pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Skoda Superb 3.6 FSI 260pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Skoda Superb 3.6 FSI 260pk chiptuning. Je Skoda Superb 3.6 FSI 260pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Skoda Superb 3.6 FSI 260pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Skoda Superb 3.6 FSI 260pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Skoda chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda en bent u uw auto dus even kwijt.