Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda fabia 1.6 tdi 105pk

Stage 1 Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw Skoda Fabia is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chiptuning Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer PK’s uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • De beste Skoda Fabiachiptuning bestanden in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk wordt!

Methodes voor Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk motor tuning:

Voor het Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Skoda Fabia 1.6 TDI 105pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk. Je Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk ook diverse andere software modificaties voor Skoda Fabia 1.6 TDI 105pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Land Rover externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Skoda chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Skoda auto en bent u uw Skoda dus even kwijt.