Skoda Scala 1.6 TDi 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda scala 1.6 tdi 115pk

Stage 1 Skoda Scala 1.6 TDi 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 145pk +26.1%
Koppel 250nm 310nm +24%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Skoda Scala 1.6 TDi 115pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Skoda Scala 1.6 TDi 115pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

tuning Skoda Scala 1.6 TDi 115pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Skoda Scala veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt mooier

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Skoda Scala 1.6 TDi 115pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Skoda Scala 1.6 TDi 115pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Skoda Scala 1.6 TDi 115pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Skoda Scala 1.6 TDi 115pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zonder uw Skoda Scala 1.6 TDi 115pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Ontdek wat het chippen voor u Skoda Scala 1.6 TDi 115pk kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Goede Skoda Scalachiptuning software in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Skoda Scala 1.6 TDi 115pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Skoda Scala 1.6 TDi 115pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Skoda Scala 1.6 TDi 115pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Skoda Scala 1.6 TDi 115pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Skoda Scala 1.6 TDi 115pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Skoda Scala 1.6 TDi 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Skoda Scala 1.6 TDi 115pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Skoda Scala 1.6 TDi 115pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Skoda Scala 1.6 TDi 115pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Skoda Scala 1.6 TDi 115pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Skoda Scala 1.6 TDi 115pk ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Skoda Scala 1.6 TDi 115pk auto.

Zo doen wij naast Skoda Scala 1.6 TDi 115pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Skoda Scala 1.6 TDi 115pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Hummer tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.