chiptuning Renault Fluence: elke Renault Fluence krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Renault Fluence is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Je Renault Fluence zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Renault Fluence auto:​​

Meer PK's

Harder geluid uit uw Renault

Meer plezier uit uw Renault Fluence​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Renault Fluence

Hoe gaat dat precies, chippenRenault Fluence?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Renault Fluence op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Renault Fluence worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Fluence ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Renault Fluence aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Renault Fluence. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Renault Fluence voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Fluence chiptunen

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding tijdens het tunen

Een kopie van de oude staat

Gebruik van de beste Renault Fluence chiptuning bestanden

Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:

Methodes voor Renault Fluence motor tuning:

Voor het Renault Fluence motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Renault Fluence OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Renault Fluence chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Fluence zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Renault Fluence ECU niet te ontmantelen.

Lees een vraag die we vaak krijgen:

Je Renault Fluence ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Renault Fluence chiptuning

Met deze term weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Renault Fluence. Hierbij pas je de Renault Fluence fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Renault Fluence chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Renault Fluence auto.

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over Renault Fluence ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Renault Fluence ook verschillende andere software modificaties voor Renault Fluence als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen auto fabrikanten wel, maar op een andere manier. Dit is hoe het zit:

Een auto maker levert hun auto’s in verschillende modellen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Omdat auto producenten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je auto Renault Fluence kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je Renault Fluence halen.

Zeker, het chippen van je Renault Fluence zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je Renault Fluence! Mits je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor meer uitleg over Renault Fluence eco chip tuning klik hier.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Renault Fluence. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw Renault Fluence kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je Renault Fluence chippen legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben verschillende chiptuning locaties gevestigd door Nederland. De vestigingen kun jij beneden vinden We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault Fluence auto, zonder dat hierbij veranderingen Renault Fluencebaar zijn door het blote oog.

Daarom is je Renault Fluence al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.