Renault Fluence 1.5 DCi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault fluence 1.5 dci 90pk

Stage 1 Renault Fluence 1.5 DCi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 130pk +44.4%
Koppel 200nm 300nm +50%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Fluence 1.5 DCi 90pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Renault Fluence is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Renault Fluence gaat u merken dat uw Renault Fluence veel lekkerder gaat door Renault Fluence chip tunen. Je Renault Fluence zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer performance
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Sportiever geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Fluence 1.5 DCi 90pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Renault Fluence 1.5 DCi 90pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Renault Fluence 1.5 DCi 90pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Renault Fluence 1.5 DCi 90pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Renault Fluence 1.5 DCi 90pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Renault Fluence 1.5 DCi 90pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Renault Fluence 1.5 DCi 90pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Ontdek wat chip tuning voor uw Renault Fluence 1.5 DCi 90pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Renault Fluence 1.5 DCi 90pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Renault Fluence 1.5 DCi 90pk OBD chiptuning

OBD tuning Renault Fluence 1.5 DCi 90pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Renault Fluence 1.5 DCi 90pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Renault Fluence 1.5 DCi 90pk. Met deze manier hoef je zelfs de Renault Fluence 1.5 DCi 90pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Renault Fluence 1.5 DCi 90pk met meer kracht, zonder dat je Renault Fluence 1.5 DCi 90pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Renault Fluence 1.5 DCi 90pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Renault Fluence 1.5 DCi 90pk chiptuning. Je Renault Fluence 1.5 DCi 90pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Renault Fluence 1.5 DCi 90pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Renault Fluence 1.5 DCi 90pk ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Renault Fluence 1.5 DCi 90pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Renault Fluence 1.5 DCi 90pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Renault baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault en bent u uw Renault dus even kwijt.