Renault Fluence 1.6i 16v 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Renault Fluence 1.6i 16v 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 120pk +9.1%
Koppel 152nm 165nm +8.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

In een paar uur kan je Renault Fluence met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Renault Fluence heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chip tuning Renault Fluence 1.6i 16v 110pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen Renault Fluence 1.6i 16v 110pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Harder geluid
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Meer koppel uit uw Renault

Hoe gaat dat precies, remappen van een Renault Fluence 1.6i 16v 110pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Renault Fluence 1.6i 16v 110pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Renault Fluence 1.6i 16v 110pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Fluence 1.6i 16v 110pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Renault Fluence 1.6i 16v 110pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Renault Fluence 1.6i 16v 110pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Renault Fluence 1.6i 16v 110pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Renault Fluence 1.6i 16v 110pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Renault Fluence 1.6i 16v 110pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van goede Renault Fluence 1.6i 16v 110pk tuning files
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Renault Fluence 1.6i 16v 110pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Renault Fluence 1.6i 16v 110pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Renault Fluence 1.6i 16v 110pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Renault Fluence 1.6i 16v 110pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Renault Fluence 1.6i 16v 110pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Renault Fluence 1.6i 16v 110pk!

Stage 2 Renault Fluence 1.6i 16v 110pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Fluence 1.6i 16v 110pk chiptuning. Je Renault Fluence 1.6i 16v 110pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Renault Fluence 1.6i 16v 110pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Renault Fluence 1.6i 16v 110pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Fluence 1.6i 16v 110pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Cupra ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault , zonder dat hierbij veranderingen Renault baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.