Renault Twingo 0.9 TCE 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Renault Twingo 0.9 TCE 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 110pk +22.2%
Koppel 135nm 175nm +29.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Wat voor voordelen heeft tuning Renault Twingo 0.9 TCE 90pk?

Het standaard programma in de ecu van uw Renault Twingo is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Renault Twingo kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Renault Twingo 0.9 TCE 90pk gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Renault Twingo chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Renault Twingo 0.9 TCE 90pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Geluid klinkt beter uit uw Renault
 • Meer koppel
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Renault Twingo 0.9 TCE 90pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Renault Twingo 0.9 TCE 90pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Renault Twingo 0.9 TCE 90pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Renault Twingo 0.9 TCE 90pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Renault Twingo 0.9 TCE 90pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Gebruik van goede Renault Twingo 0.9 TCE 90pk chiptuning bestanden
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Renault Twingo 0.9 TCE 90pk
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Renault Twingo 0.9 TCE 90pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Renault Twingo 0.9 TCE 90pk OBD chiptuning

OBD tuning Renault Twingo 0.9 TCE 90pk is een geliefde methode om je Renault Twingo 0.9 TCE 90pk te chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Renault Twingo 0.9 TCE 90pk.

Daardoor is dit een voordelige Renault Twingo 0.9 TCE 90pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Renault Twingo 0.9 TCE 90pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Renault Twingo 0.9 TCE 90pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Renault Twingo 0.9 TCE 90pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Renault Twingo 0.9 TCE 90pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Twingo 0.9 TCE 90pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Specialistische Renault Twingo 0.9 TCE 90pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Renault Twingo 0.9 TCE 90pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Renault Twingo 0.9 TCE 90pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu Chrysler
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.