Renault Megane 1.9 DCi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Renault Megane 1.9 DCi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 150pk +25%
Koppel 300nm 350nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het chiptunen van uw Renault kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door tuning Renault Megane 1.9 DCi 120pk. Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Renault Megane 1.9 DCi 120pk:​​

 • Mooier geluid
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer performance

Hoe gaat dat precies, remappen van een Renault Megane 1.9 DCi 120pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Megane 1.9 DCi 120pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Renault Megane 1.9 DCi 120pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Megane 1.9 DCi 120pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Renault Megane 1.9 DCi 120pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Renault Megane 1.9 DCi 120pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Megane 1.9 DCi 120pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Renault Megane 1.9 DCi 120pk kan worden!
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Renault Megane 1.9 DCi 120pk
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Renault auto

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Renault Megane 1.9 DCi 120pk wordt!

Methodes voor Renault Megane 1.9 DCi 120pk motor tuning:

Voor het Renault Megane 1.9 DCi 120pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Renault Megane 1.9 DCi 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Megane 1.9 DCi 120pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Renault Megane 1.9 DCi 120pk.

Daardoor is dit een goedkope Renault Megane 1.9 DCi 120pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Renault Megane 1.9 DCi 120pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Renault Megane 1.9 DCi 120pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Renault Megane 1.9 DCi 120pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Megane 1.9 DCi 120pk. Je Renault Megane 1.9 DCi 120pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Renault Megane 1.9 DCi 120pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Renault Megane 1.9 DCi 120pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Renault .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.