Renault Captur 1.3 TCe 155pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault captur 1.3 tce 155pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft tuning Renault Captur 1.3 TCe 155pk?

De standaard software in de ecu van uw Renault Captur is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

In een paar uur kan je Renault Captur door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Renault Captur 1.3 TCe 155pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw Renault Captur 1.3 TCe 155pk​
 • Meer koppel
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Renault Captur 1.3 TCe 155pk
 • Sportiever geluid uit uw Renault

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Renault Captur 1.3 TCe 155pk?​

Bij stage 1 chiptuning Renault Captur 1.3 TCe 155pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Renault Captur 1.3 TCe 155pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Renault Captur 1.3 TCe 155pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Captur 1.3 TCe 155pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Captur 1.3 TCe 155pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Renault Captur 1.3 TCe 155pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Captur 1.3 TCe 155pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Goede Renault Capturchiptuning bestanden in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Renault Captur 1.3 TCe 155pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Renault Captur 1.3 TCe 155pk motor tuning:

Voor het Renault Captur 1.3 TCe 155pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Renault Captur 1.3 TCe 155pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Renault Captur 1.3 TCe 155pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de Renault Captur 1.3 TCe 155pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Renault Captur 1.3 TCe 155pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Renault Captur 1.3 TCe 155pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Captur 1.3 TCe 155pk chiptuning. Je Renault Captur 1.3 TCe 155pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Renault Captur 1.3 TCe 155pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Renault Captur 1.3 TCe 155pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Renault Captur 1.3 TCe 155pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Renault Captur 1.3 TCe 155pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Captur 1.3 TCe 155pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu programmeren Mazda
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Renault auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.