Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 165pk 195pk +18.2%
Koppel 360nm 420nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk ecu van uw Renault Master is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

In een paar uur kan je Renault Master door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

tuning Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Renault Master zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk
 • Meer performance uit uw Renault
 • Beter geluid
 • Aangenaam rijden​​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Exclusief gebruik van de beste Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk tuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk motor tuning:

Voor het Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk OBD chiptuning

OBD tuning Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk is een geliefde manier om je Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze vorm van Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk genoemd. Hierbij pas je de Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Renault Master 2.3 DCI BiTurbo 165pk ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault auto, zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Renault auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault doen.