Renault Mascott 3.0 DCi 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Renault Mascott 3.0 DCi 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 165pk +21.3%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Mascott 3.0 DCi 136pk auto kan doen:

De ecu software van uw Renault Mascott is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault motor tuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Renault Mascott tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Renault Mascott veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Renault Mascott 3.0 DCi 136pk:​​

 • Meer plezier uit uw Renault Mascott 3.0 DCi 136pk​
 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuningRenault Mascott 3.0 DCi 136pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Mascott 3.0 DCi 136pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Renault Mascott 3.0 DCi 136pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Renault Mascott 3.0 DCi 136pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Renault Mascott 3.0 DCi 136pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Renault Mascott 3.0 DCi 136pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Renault Mascott 3.0 DCi 136pk.

Veilige auto tuning door

 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor u Renault Mascott 3.0 DCi 136pk kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning files
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Ontdek wat auto chip tuning voor u auto kan doen:

Methodes voor Renault Mascott 3.0 DCi 136pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Renault Mascott 3.0 DCi 136pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Renault Mascott 3.0 DCi 136pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Renault Mascott 3.0 DCi 136pk. Met deze methode hoef je zelfs de Renault Mascott 3.0 DCi 136pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Renault Mascott 3.0 DCi 136pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Renault Mascott 3.0 DCi 136pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Renault Mascott 3.0 DCi 136pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Renault Mascott 3.0 DCi 136pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Mascott 3.0 DCi 136pk chiptuning. Je Renault Mascott 3.0 DCi 136pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Renault Mascott 3.0 DCi 136pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Renault Mascott 3.0 DCi 136pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning Ford
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault auto doen.