Renault Master 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Renault Master 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 200pk +17.6%
Koppel 380nm 450nm +18.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Renault Master is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Renault Master 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 170pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Renault Master 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 170pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Renault Master 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 170pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer koppel

Hoe gaat dat precies, chippenRenault Master 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 170pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Renault Master 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 170pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zonder uw Renault Master 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 170pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • De beste Renault Masterchiptuning files in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Renault Master 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 170pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Master 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 170pk is de meest populaire vorm van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de Renault Master 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 170pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Renault Master 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 170pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Chiptuning Renault Master 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 170pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze vorm van Renault Master 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 170pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Renault Master 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 170pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Master 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 170pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Master 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 170pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Renault Master 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 170pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Mini bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault , zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault en bent u uw Renault dus even kwijt.