Renault Scenic 1.5 DCi 85pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault scenic 1.5 dci 85pk

Stage 1 Renault Scenic 1.5 DCi 85pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 85pk 105pk +23.5%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Wat voor voordelen heeft chiptuning Renault Scenic 1.5 DCi 85pk?

De ecu van uw Renault Scenic is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw Renault Scenic een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Renault Scenic kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Renault Scenic 1.5 DCi 85pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Renault Scenic 1.5 DCi 85pk gaat u merken dat uw Renault Scenic 1.5 DCi 85pk veel lekkerder rijdt door Renault Scenic tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Renault Scenic 1.5 DCi 85pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Meer PK’s uit uw Renault
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Voor stage one tunen Renault Scenic 1.5 DCi 85pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Scenic 1.5 DCi 85pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Scenic 1.5 DCi 85pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Renault Scenic 1.5 DCi 85pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Renault Scenic 1.5 DCi 85pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Scenic 1.5 DCi 85pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Renault Scenic 1.5 DCi 85pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Scenic 1.5 DCi 85pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Exclusief gebruik van goede Renault Scenic 1.5 DCi 85pk tuning files
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Renault Scenic 1.5 DCi 85pk kan worden!

Verschillende vormen Renault Scenic 1.5 DCi 85pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Renault Scenic 1.5 DCi 85pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Scenic 1.5 DCi 85pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Scenic 1.5 DCi 85pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Renault Scenic 1.5 DCi 85pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Renault Scenic 1.5 DCi 85pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Renault Scenic 1.5 DCi 85pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Renault Scenic 1.5 DCi 85pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Renault Scenic 1.5 DCi 85pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Renault Scenic 1.5 DCi 85pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Renault Scenic 1.5 DCi 85pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Scenic 1.5 DCi 85pk chiptuning genoemd. Je Renault Scenic 1.5 DCi 85pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Renault Scenic 1.5 DCi 85pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Renault Scenic 1.5 DCi 85pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren Skoda
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.