Renault Scenic 1.2 TCE 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Renault Scenic 1.2 TCE 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 140pk +7.7%
Koppel 205nm 240nm +17.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Renault Scenic is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Door het chiptunen van uw Renault auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Renault Scenic tunen. Je Renault Scenic zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer koppel uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Harder geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chippen Renault Scenic 1.2 TCE 130pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Renault Scenic 1.2 TCE 130pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Renault Scenic 1.2 TCE 130pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Renault Scenic 1.2 TCE 130pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Renault Scenic 1.2 TCE 130pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • De beste Renault Scenictuning software in gebruik
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Renault Scenic 1.2 TCE 130pk wordt!

Methodes voor Renault Scenic 1.2 TCE 130pk motor tuning:

Voor het Renault Scenic 1.2 TCE 130pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Renault Scenic 1.2 TCE 130pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Renault Scenic 1.2 TCE 130pk is een geliefde manier om je Renault Scenic 1.2 TCE 130pk te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Renault Scenic 1.2 TCE 130pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Renault Scenic 1.2 TCE 130pk. Zonder de Renault Scenic 1.2 TCE 130pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Renault Scenic 1.2 TCE 130pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Renault Scenic 1.2 TCE 130pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Renault Scenic 1.2 TCE 130pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Scenic 1.2 TCE 130pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Scenic 1.2 TCE 130pk haalt.

Stage 2 Renault Scenic 1.2 TCE 130pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Renault Scenic 1.2 TCE 130pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Renault Scenic 1.2 TCE 130pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland Mazda
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault en bent u uw Renault auto dus even kwijt.