Renault Mascott 2.8 DCi 145pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Renault Mascott 2.8 DCi 145pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 145pk 175pk +20.7%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Renault Mascott 2.8 DCi 145pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault chiptuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Renault Mascott is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de tuning Renault Mascott 2.8 DCi 145pk. Je Renault Mascott zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Mascott 2.8 DCi 145pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Renault Mascott 2.8 DCi 145pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Renault Mascott 2.8 DCi 145pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • We kopiëren uw software eerst
 • De beste Renault Mascottchiptuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Renault auto
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Renault Mascott 2.8 DCi 145pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Renault Mascott 2.8 DCi 145pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Renault Mascott 2.8 DCi 145pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Mascott 2.8 DCi 145pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Renault Mascott 2.8 DCi 145pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 Renault Mascott 2.8 DCi 145pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Renault Mascott 2.8 DCi 145pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Mascott 2.8 DCi 145pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Mascott 2.8 DCi 145pk chiptuning. Hierbij pas je de Renault Mascott 2.8 DCi 145pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Renault Mascott 2.8 DCi 145pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Renault Mascott 2.8 DCi 145pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Vauxhall ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Renault .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.