Renault Clio 1.9 DTi 80pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault clio 1.9 dti 80pk

Stage 1 Renault Clio 1.9 DTi 80pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 80pk 105pk +31.3%
Koppel 160nm 200nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de Renault Clio 1.9 DTi 80pk ecu van uw Renault Clio 1.9 DTi 80pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

In enkele uren kan je Renault Clio 1.9 DTi 80pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Renault Clio tunen. Je Renault Clio 1.9 DTi 80pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance uit uw Renault
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

Bij stage one tuning Renault Clio 1.9 DTi 80pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Renault Clio 1.9 DTi 80pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Renault Clio 1.9 DTi 80pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Renault Clio 1.9 DTi 80pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Renault Clio 1.9 DTi 80pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Renault Clio 1.9 DTi 80pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Clio 1.9 DTi 80pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Renault Clio 1.9 DTi 80pk
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Gebruik van de beste Renault Clio 1.9 DTi 80pk tuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Renault Clio 1.9 DTi 80pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Clio 1.9 DTi 80pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Clio 1.9 DTi 80pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Renault Clio 1.9 DTi 80pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Renault Clio 1.9 DTi 80pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Renault Clio 1.9 DTi 80pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Renault Clio 1.9 DTi 80pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Clio 1.9 DTi 80pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Clio 1.9 DTi 80pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Renault Clio 1.9 DTi 80pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Renault Clio 1.9 DTi 80pk.

Specialistische Renault Clio 1.9 DTi 80pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Renault Clio 1.9 DTi 80pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files Lamborghini
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault , zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Renault auto dus even kwijt.