Renault Trafic 1.6 DCi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Renault Trafic 1.6 DCi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 145pk +61.1%
Koppel 260nm 380nm +46.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Renault Trafic 1.6 DCi 90pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Renault Trafic is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

tuning Renault Trafic 1.6 DCi 90pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Renault Trafic veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Renault Trafic 1.6 DCi 90pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier uit uw Renault Trafic 1.6 DCi 90pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever geluid
 • Meer performance

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Trafic 1.6 DCi 90pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Renault Trafic 1.6 DCi 90pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Renault Trafic 1.6 DCi 90pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Renault Trafic 1.6 DCi 90pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Renault Trafic 1.6 DCi 90pk waarborgen. Zonder uw Renault Trafic 1.6 DCi 90pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Renault Trafic 1.6 DCi 90pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • De beste Renault Traficchiptuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Renault Trafic 1.6 DCi 90pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Renault Trafic 1.6 DCi 90pk motor tuning:

Voor het Renault Trafic 1.6 DCi 90pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Renault Trafic 1.6 DCi 90pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Renault Trafic 1.6 DCi 90pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Renault Trafic 1.6 DCi 90pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Renault Trafic 1.6 DCi 90pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Trafic 1.6 DCi 90pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Renault Trafic 1.6 DCi 90pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault , zonder dat hierbij veranderingen Renault baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Renault auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.