Renault Vel Satis 3.0 DCi 177pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Renault Vel Satis 3.0 DCi 177pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 177pk 210pk +18.6%
Koppel 350nm 440nm +25.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft tuning Renault Vel Satis 3.0 DCi 177pk?

Het standaard programma in de motor controller van uw Renault Vel Satis is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Renault Vel Satis een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Renault Vel Satis 3.0 DCi 177pk. Je Renault Vel Satis 3.0 DCi 177pk zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer vermogen uit uw Renault
 • Meer plezier uit uw Renault Vel Satis 3.0 DCi 177pk​
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Renault Vel Satis 3.0 DCi 177pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Vel Satis 3.0 DCi 177pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Renault Vel Satis 3.0 DCi 177pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Renault Vel Satis 3.0 DCi 177pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Renault Vel Satis 3.0 DCi 177pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Renault Vel Satis 3.0 DCi 177pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Renault Vel Satis 3.0 DCi 177pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Goede accu voeding gedurende het chippen

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Renault Vel Satis 3.0 DCi 177pk kan worden!

Methodes voor Renault Vel Satis 3.0 DCi 177pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Renault Vel Satis 3.0 DCi 177pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Renault Vel Satis 3.0 DCi 177pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Renault Vel Satis 3.0 DCi 177pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Renault Vel Satis 3.0 DCi 177pk aanpassen. Zonder de Renault Vel Satis 3.0 DCi 177pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Renault Vel Satis 3.0 DCi 177pk met meer performance, zonder dat je Renault Vel Satis 3.0 DCi 177pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Renault Vel Satis 3.0 DCi 177pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Renault Vel Satis 3.0 DCi 177pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde notie over Renault Vel Satis 3.0 DCi 177pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Renault Vel Satis 3.0 DCi 177pk.

Zo doen wij buiten Renault Vel Satis 3.0 DCi 177pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Renault Vel Satis 3.0 DCi 177pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

McLaren ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault doen.