chiptuning op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mitsubishi Spacestar?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Mitsubishi Spacestar auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mitsubishi chip tuning.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Je Mitsubishi Spacestar auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De voordelen Mitsubishi Spacestar chiptuning:​​

Meer koppel uit uw auto

Mooier geluid

Comfortabeler rijden​​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Mitsubishi Spacestar chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Mitsubishi Spacestar. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Mitsubishi Spacestar auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mitsubishi Spacestar nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Mitsubishi Spacestar chiptunen

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van goede Mitsubishi Spacestar chiptuning files

Ontdek wat chiptuning voor u Mitsubishi Spacestar kan doen:

Methodes voor Mitsubishi Spacestar motor tuning:

Voor het Mitsubishi Spacestar motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mitsubishi Spacestar OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Mitsubishi Spacestar chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Mitsubishi Spacestar chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Mitsubishi Spacestar. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Antwoord op een vraag die we vaak ontvangen:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Mitsubishi Spacestar er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Mitsubishi Spacestar chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mitsubishi Spacestar auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mitsubishi Spacestar genoemd. Je Mitsubishi Spacestar auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Mitsubishi Spacestar chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Specialistische Mitsubishi Spacestar ECU programmatuur notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mitsubishi Spacestar autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Mitsubishi Spacestar producenten ook. Dit is hoe het werkt:

Een producent levert hun auto’s in een aantal types. Deze modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk duurder.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je auto Mitsubishi Spacestar kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je Mitsubishi Spacestar halen.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Zie hier alle info over Mitsubishi Spacestar eco chip tuning voor brandstof besparen.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Mitsubishi Spacestar. Je kan je ECU (de computer van je auto Mitsubishi Spacestar) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Gemaakt door ervaren tuners op een testbank.

Het chippen van je auto Mitsubishi Spacestar is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere tuning locaties gevestigd door Nederland. Hieronder is het mogelijk om al onze vestigingen zien: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mitsubishi Spacestar zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.