Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mitsubishi spacestar 1.9 did 115pk

Stage 1 Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 142pk +23.5%
Koppel 265nm 365nm +37.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 115pk auto kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 115pk is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Mitsubishi Spacestar vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

In enkele uren kan je Mitsubishi Spacestar door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 115pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chiptuning Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 115pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer koppel uit uw Mitsubishi

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 115pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 115pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 115pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 115pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 115pk.

Veilige chip tuning door

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mitsubishi auto
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 115pk
 • Ontdek wat het chippen voor u Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 115pk kan doen:
 • De beste Mitsubishi Spacestarchiptuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 115pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 115pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 115pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 115pk aanpassen. Zonder de Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 115pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 115pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze vorm van Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 115pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 115pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 115pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 115pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 115pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 115pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 115pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Mitsubishi Spacestar 1.9 DiD 115pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Lexus motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Mitsubishi .

Daarom is je Mitsubishi al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.