chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mitsubishi Carisma?

Het motormanagementsysteem van uw Mitsubishi Carisma auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Mitsubishi Carisma een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Mitsubishi Carisma auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Sportiever karakter uit uw Mitsubishi

Geluid klinkt beter

Comfortabeler rijden​​

Verminderd brandstof gebruik van uw Mitsubishi Carisma

Hoe gaat dat precies, remappenMitsubishi Carisma?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Mitsubishi Carisma auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Mitsubishi Carisma ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mitsubishi Carisma auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mitsubishi Carisma is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Mitsubishi Carisma een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mitsubishi Carisma auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Mitsubishi Carisma chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Gebruik van beste tuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Mitsubishi Carisma motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Mitsubishi Carisma OBD chiptuning

OBD tuning Mitsubishi Carisma is een geliefde manier om je Mitsubishi Carisma auto te chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Mitsubishi Carisma.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoef je zelfs de Mitsubishi Carisma ECU niet te ontmantelen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mitsubishi Carisma auto met meer kracht, zonder dat je Mitsubishi Carisma auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mitsubishi Carisma chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Mitsubishi Carismatuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Mitsubishi Carisma behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mitsubishi Carisma. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mitsubishi Carisma auto haalt.

Stage 2 chiptuning Mitsubishi Carisma is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mitsubishi Carisma.

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Mitsubishi Carisma kan worden!

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mitsubishi Carisma auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen fabrikanten wel, maar met een ander doel. Dit zit namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk hoger in prijs.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder Mitsubishi Carisma fabrikant je auto Mitsubishi Carisma kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter aantal pk uit je auto Mitsubishi Carisma halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto Mitsubishi Carisma! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Ook hebben we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Ontdek alles over eco chiptuning Mitsubishi Carisma.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je Mitsubishi Carisma. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto Mitsubishi Carisma ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een dyno.

Het chippen van je Mitsubishi Carisma is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel Nederland hebben we tuning vestigingen. Onze Mijn Chiptuning vestigingen kun je hieronder bekijken: Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Mitsubishi Carisma auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mitsubishi Carisma en bent u uw auto dus even kwijt.