Mitsubishi Carisma 1.9 D 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mitsubishi carisma 1.9 d 115pk

Stage 1 Mitsubishi Carisma 1.9 D 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 142pk +23.5%
Koppel 265nm 365nm +37.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mitsubishi Carisma 1.9 D 115pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Mitsubishi auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Mitsubishi Carisma 1.9 D 115pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Mitsubishi Carisma 1.9 D 115pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Mitsubishi Carisma meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Harder geluid
 • Aangenaam rijden​ met uw Mitsubishi Carisma 1.9 D 115pk​
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenMitsubishi Carisma 1.9 D 115pk?​

Voor stage one tuning Mitsubishi Carisma 1.9 D 115pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Mitsubishi Carisma 1.9 D 115pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Mitsubishi Carisma 1.9 D 115pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mitsubishi Carisma 1.9 D 115pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Mitsubishi Carisma 1.9 D 115pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede Mitsubishi Carisma 1.9 D 115pk tuning files
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Goede accu voeding gedurende het chippen

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor Mitsubishi Carisma 1.9 D 115pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mitsubishi Carisma 1.9 D 115pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Mitsubishi Carisma 1.9 D 115pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Mitsubishi Carisma 1.9 D 115pk.

Hierdoor is dit een voordelige Mitsubishi Carisma 1.9 D 115pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Mitsubishi Carisma 1.9 D 115pk. Zonder de Mitsubishi Carisma 1.9 D 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mitsubishi Carisma 1.9 D 115pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mitsubishi Carisma 1.9 D 115pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Mitsubishi Carisma 1.9 D 115pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mitsubishi Carisma 1.9 D 115pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mitsubishi Carisma 1.9 D 115pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mitsubishi Carisma 1.9 D 115pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Mitsubishi Carisma 1.9 D 115pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Mitsubishi Carisma 1.9 D 115pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Mitsubishi Carisma 1.9 D 115pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Mitsubishi auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mitsubishi auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.