chiptuning Lincoln MKS: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Ontdek wat chiptuning voor uw Lincoln MKS kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Lincoln MKS auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Lincoln auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Lincoln MKS auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Lincoln MKS auto gaat u opLincoln MKSen dat uw auto veel lekkerder rijdt door chiptuning. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Lincoln MKS:​​

Meer performance

Geluid klinkt mooier uit uw Lincoln

Meer rijplezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Lincoln MKS engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Lincoln MKS past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Lincoln MKS. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Lincoln MKS dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Lincoln MKS chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Gebruik van goede Lincoln MKS chiptuning software

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Lincoln MKS auto kan worden!

Verschillende vormen Lincoln MKS motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Lincoln MKS OBD chiptuning

OBD chiptuning Lincoln MKS is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Lincoln MKS auto.

Daardoor is dit een voordelige Lincoln MKS chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Lincoln MKS door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Lincoln MKS ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Lincoln MKS auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Lincoln MKS chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Lincoln MKS tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Lincoln MKS auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Lincoln MKS chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Lincoln MKS wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Lincoln MKS auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de auto makers ook. Het werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. Deze modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard duurder.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de Lincoln MKS fabrikant kan aanpassen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto Lincoln MKS halen.

Zeker, het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor meer informatie over eco chip tuning Lincoln MKS.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Wij hebben meerdere locaties gevestigd door Nederland. Onze Mijn Chiptuning vestigingen kun je beneden vindenEr zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Lincoln MKS auto.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Lincoln MKS zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Lincoln MKS auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij