Lincoln MKS 3.7 V6 276pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Lincoln MKS 3.7 V6 276pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 276pk 295pk +6.9%
Koppel 374nm 400nm +7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw Lincoln MKS is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

In een paar uur kan je Lincoln MKS 3.7 V6 276pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Lincoln MKS tunen. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Lincoln MKS 3.7 V6 276pk chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Lincoln
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sneller optrekken

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Lincoln MKS 3.7 V6 276pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Lincoln MKS 3.7 V6 276pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Lincoln MKS 3.7 V6 276pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Lincoln MKS 3.7 V6 276pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Gebruik van goede Lincoln MKS 3.7 V6 276pk chiptuning software
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Lincoln auto

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Lincoln MKS 3.7 V6 276pk wordt!

Verschillende vormen Lincoln MKS 3.7 V6 276pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Lincoln MKS 3.7 V6 276pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Lincoln MKS 3.7 V6 276pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Lincoln MKS 3.7 V6 276pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Lincoln MKS 3.7 V6 276pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Lincoln MKS 3.7 V6 276pk!

Chiptuning Lincoln MKS 3.7 V6 276pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Lincoln MKS 3.7 V6 276pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Lincoln MKS 3.7 V6 276pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Lincoln MKS 3.7 V6 276pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Lincoln MKS 3.7 V6 276pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Lincoln MKS 3.7 V6 276pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren Mercedes-Benz
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Lincoln auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Lincoln doen.