Lincoln MKT 3.7 V6 300pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lincoln mkt 3.7 v6 300pk

Stage 1 Lincoln MKT 3.7 V6 300pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 300pk 320pk +6.7%
Koppel 366nm 390nm +6.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Lincoln MKT 3.7 V6 300pk auto kan doen:

Het standaard programma in de Lincoln MKT 3.7 V6 300pk ecu van uw Lincoln MKT is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Lincoln MKT 3.7 V6 300pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Lincoln chiptuning.

Door het chiptunen van uw Lincoln kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Lincoln MKT zult u merken dat uw Lincoln MKT 3.7 V6 300pk veel soepelder rijdt door tuning Lincoln MKT 3.7 V6 300pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Lincoln MKT 3.7 V6 300pk:​​

 • Sportiever geluid
 • Meer plezier ​
 • Meer PK’s
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Lincoln MKT 3.7 V6 300pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Lincoln MKT 3.7 V6 300pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Lincoln MKT 3.7 V6 300pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Lincoln MKT 3.7 V6 300pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Lincoln MKT 3.7 V6 300pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Lincoln MKT 3.7 V6 300pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Lincoln MKT 3.7 V6 300pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Lincoln MKT 3.7 V6 300pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Lincoln MKT 3.7 V6 300pk.

Hierdoor is dit een voordelige Lincoln MKT 3.7 V6 300pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Lincoln MKT 3.7 V6 300pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Lincoln MKT 3.7 V6 300pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Lincoln MKT 3.7 V6 300pk

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Lincoln MKT 3.7 V6 300pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Lincoln MKT 3.7 V6 300pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Lincoln MKT 3.7 V6 300pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Lincoln MKT 3.7 V6 300pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Mazda bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Lincoln baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Lincoln auto en bent u uw auto dus even kwijt.