Lincoln Navigator 5.4 V8 300pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Lincoln Navigator 5.4 V8 300pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 300pk 320pk +6.7%
Koppel 481nm 500nm +4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Ontdek wat chiptuning voor uw Lincoln Navigator 5.4 V8 300pk auto kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Lincoln Navigator is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Lincoln Navigator 5.4 V8 300pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Lincoln Navigator 5.4 V8 300pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning Lincoln Navigator 5.4 V8 300pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter uit uw Lincoln
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer plezier ​
 • Sneller optrekken

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Lincoln Navigator 5.4 V8 300pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Lincoln Navigator 5.4 V8 300pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Lincoln Navigator 5.4 V8 300pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • De beste Lincoln Navigatorchiptuning files in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto chip tunen voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Lincoln Navigator 5.4 V8 300pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Lincoln Navigator 5.4 V8 300pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Lincoln Navigator 5.4 V8 300pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Lincoln Navigator 5.4 V8 300pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Lincoln Navigator 5.4 V8 300pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Lincoln Navigator 5.4 V8 300pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Lincoln Navigator 5.4 V8 300pk!

Lincoln Navigator 5.4 V8 300pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Lincoln Navigator 5.4 V8 300pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Lincoln Navigator 5.4 V8 300pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Lincoln Navigator 5.4 V8 300pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Lincoln Navigator 5.4 V8 300pk. Hierbij pas je de Lincoln Navigator 5.4 V8 300pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Specialistische ECU software notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Lincoln Navigator 5.4 V8 300pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Lincoln Navigator 5.4 V8 300pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu Mercedes-Benz
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Lincoln auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Lincoln auto doen.