Lincoln MKS 3.5 V6 Ecoboost 365pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Lincoln mks 3.5 v6 ecoboost 365pk

Stage 1 Lincoln MKS 3.5 V6 Ecoboost 365pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 365pk 410pk +12.3%
Koppel 575nm 635nm +10.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw Lincoln MKS 3.5 V6 Ecoboost 365pk kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Lincoln MKS een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Lincoln MKS 3.5 V6 Ecoboost 365pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Lincoln MKS tunen. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Minder brandstof gebruik
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer koppel uit uw Lincoln

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Lincoln MKS 3.5 V6 Ecoboost 365pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Lincoln MKS 3.5 V6 Ecoboost 365pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Lincoln MKS 3.5 V6 Ecoboost 365pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Lincoln MKS 3.5 V6 Ecoboost 365pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zonder uw Lincoln MKS 3.5 V6 Ecoboost 365pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Lincoln MKS 3.5 V6 Ecoboost 365pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor u Lincoln MKS 3.5 V6 Ecoboost 365pk kan doen:

Ontdek wat auto chippen voor u Lincoln MKS 3.5 V6 Ecoboost 365pk kan doen:

Methodes voor Lincoln MKS 3.5 V6 Ecoboost 365pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Lincoln MKS 3.5 V6 Ecoboost 365pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Lincoln MKS 3.5 V6 Ecoboost 365pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Lincoln MKS 3.5 V6 Ecoboost 365pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Lincoln MKS 3.5 V6 Ecoboost 365pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode moet je zelfs de Lincoln MKS 3.5 V6 Ecoboost 365pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Lincoln MKS 3.5 V6 Ecoboost 365pk met meer performance, zonder dat je Lincoln MKS 3.5 V6 Ecoboost 365pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Lincoln MKS 3.5 V6 Ecoboost 365pk

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Lincoln MKS 3.5 V6 Ecoboost 365pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Lincoln MKS 3.5 V6 Ecoboost 365pk genoemd. Je Lincoln MKS 3.5 V6 Ecoboost 365pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Lincoln MKS 3.5 V6 Ecoboost 365pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Lincoln MKS 3.5 V6 Ecoboost 365pk ECU programmatuur kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Lincoln MKS 3.5 V6 Ecoboost 365pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.