Lincoln Navigator 3.5 Ecoboost 456pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Lincoln Navigator 3.5 Ecoboost 456pk auto kan doen:

Het standaard programma in de Lincoln Navigator 3.5 Ecoboost 456pk ecu van uw Lincoln Navigator is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Lincoln Navigator vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Lincoln chiptuning.

In een paar uur kan je Lincoln Navigator door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Lincoln Navigator gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Lincoln Navigator tunen. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Meer performance uit uw Lincoln
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, chippenLincoln Navigator 3.5 Ecoboost 456pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Lincoln Navigator 3.5 Ecoboost 456pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Lincoln Navigator 3.5 Ecoboost 456pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Lincoln Navigator 3.5 Ecoboost 456pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Lincoln Navigator 3.5 Ecoboost 456pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zonder uw Lincoln Navigator 3.5 Ecoboost 456pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Lincoln Navigator 3.5 Ecoboost 456pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van goede tuning files

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Lincoln Navigator 3.5 Ecoboost 456pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Lincoln Navigator 3.5 Ecoboost 456pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Lincoln Navigator 3.5 Ecoboost 456pk is een populaire methode om je Lincoln Navigator 3.5 Ecoboost 456pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Lincoln Navigator 3.5 Ecoboost 456pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Lincoln Navigator 3.5 Ecoboost 456pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Lincoln Navigator 3.5 Ecoboost 456pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Lincoln Navigator 3.5 Ecoboost 456pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze methode van Lincoln Navigator 3.5 Ecoboost 456pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Lincoln Navigator 3.5 Ecoboost 456pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Lincoln Navigator 3.5 Ecoboost 456pk genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Lincoln Navigator 3.5 Ecoboost 456pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Lincoln Navigator 3.5 Ecoboost 456pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Lincoln Navigator 3.5 Ecoboost 456pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Lincoln Navigator 3.5 Ecoboost 456pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland Isuzu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Lincoln , zonder dat hierbij aanpassingen Lincoln baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.