chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft tuning Kia Carens?

Het motormanagementsysteem van uw Kia Carens is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Kia Carens een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Kia auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Kia Carens zult u Kia Carensen dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Kia Carens auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

Meer performance

Sportiever geluid

Meer rijplezier uit uw auto​

Verlaagd brandstof gebruik van uw Kia Carens

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chiptuning Kia Carens plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Kia Carens engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Kia Carens auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Kia Carens auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Kia Carens. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Kia Carens voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Kia Carens chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Kia Carens auto.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Vooraf een goede back-up

De beste Kia Carenschiptuning bestanden in gebruik

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Kia Carens wordt!

Methodes voor Kia Carens motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Kia Carens OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Kia Carens chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Kia Carens auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Kia Carens chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Kia Carens auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Bekijk een vaak vraag:

Door het Kia Carens auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Kia Carens Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Kia Carens er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Kia Carens behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Kia Carens. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Kia Carens haalt.

Stage 2 chiptuning Kia Carens is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Kia Carens auto.

Ontdek wat auto chip tunen voor uw auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over Kia Carens ECU's

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Kia Carens kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Kia Carens chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de auto makers ook. Dit zit namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De auto types verschillen in zowel vermogen als prijs.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je auto Kia Carens kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je Kia Carens halen.

Ja, het auto Kia Carens chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto Kia Carens chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Lees alles over Kia Carens eco chip tuning klik hier.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je Kia Carens. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto Kia Carens kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere tuning locaties gevestigd door heel Nederland. Onze tuning locaties kun je beneden bekijkenWe zitten ook in de buurt van: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus zoekend bent naar een remapping bedrijf in de omgeving van deze locaties helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Kia Carens zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Kia Carens doen.

WhatsApp WhatsApp met mij