chiptuning Jeep Wrangler: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Wat voor voordelen heeft tuning Jeep Wrangler?

De standaard software in de Jeep Wrangler ecu van uw Jeep Wrangler is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jeep ecu tuning.

Door het tunen van uw Jeep  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u opJeep Wrangleren dat uw Jeep Wrangler veel soepelder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Jeep Wrangler meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Jeep Wrangler auto chiptuning:​​

Sportiever karakter uit uw auto

Geluid klinkt mooier

Aangenaam rijden​ met uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Jeep Wrangler een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Jeep Wrangler worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Jeep Wrangler chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Jeep Wrangler auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Jeep Wrangler. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Jeep Wrangler auto waarborgen. Zonder uw Jeep Wrangler voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Jeep Wrangler in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens het tunen

We kopiëren uw software eerst

Goede Jeep Wranglerchiptuning software in gebruik

Ontdek wat het chippen voor uw Jeep Wrangler kan doen:

Verschillende vormen Jeep Wrangler motor tuning:

Voor het Jeep Wrangler motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Jeep Wrangler OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Jeep Wrangler is een veelvoorkomende manier om je Jeep Wrangler auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Jeep Wrangler auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Jeep Wrangler ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Jeep Wrangler auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Jeep Wrangler auto!

Jeep Wrangler chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Jeep Wrangler tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Jeep Wrangler auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Jeep Wrangler, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Jeep Wrangler auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Jeep Wrangler chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Jeep Wrangler chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Jeep Wrangler wordt!

Gespecialiseerde know-how over Jeep Wrangler ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Jeep Wrangler producenten ook. Dit werkt namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in meerdere typen. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je Jeep Wrangler kunt remappen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de Jeep Wrangler fabrikant het maximale uit je auto Jeep Wrangler halen.

Zeker, het Jeep Wrangler chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor informatie over Jeep Wrangler eco chiptuning klik hier.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Gemaakt door ervaren chiptuners op een dyno.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning chiptuning vestigingen. De chiptuning locaties kun jij beneden bekijken We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze steden helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Jeep Wrangler zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.