Jeep Wrangler 3.6 V6 285pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep wrangler 3.6 v6 285pk

Stage 1 Jeep Wrangler 3.6 V6 285pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 285pk 305pk +7%
Koppel 353nm 375nm +6.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Jeep Wrangler 3.6 V6 285pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Door het chippen van uw Jeep kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Jeep Wrangler chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Jeep Wrangler 3.6 V6 285pk:​​

 • Mooier geluid
 • Sportiever karakter
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, chiptuningJeep Wrangler 3.6 V6 285pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Jeep Wrangler 3.6 V6 285pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Jeep Wrangler 3.6 V6 285pk.

De chiptuning Jeep Wrangler 3.6 V6 285pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Jeep Wrangler 3.6 V6 285pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Jeep Wrangler 3.6 V6 285pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Jeep Wrangler 3.6 V6 285pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Goede Jeep Wranglertuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Jeep Wrangler 3.6 V6 285pk wordt!

Methodes voor Jeep Wrangler 3.6 V6 285pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Jeep Wrangler 3.6 V6 285pk OBD chiptuning

OBD tuning Jeep Wrangler 3.6 V6 285pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Jeep Wrangler 3.6 V6 285pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Jeep Wrangler 3.6 V6 285pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Jeep Wrangler 3.6 V6 285pk

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Jeep Wrangler 3.6 V6 285pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Jeep Wrangler 3.6 V6 285pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Jeep Wrangler 3.6 V6 285pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Jeep Wrangler 3.6 V6 285pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Jeep Wrangler 3.6 V6 285pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Jeep motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Jeep , zonder dat hierbij aanpassingen Jeep baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Jeep .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.