Jeep Wrangler 3.0 Ecodiesel 260pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep wrangler 3.0 ecodiesel 260pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Jeep Wrangler 3.0 Ecodiesel 260pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Jeep Wrangler door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Jeep Wrangler 3.0 Ecodiesel 260pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Jeep Wrangler tunen. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt beter uit uw Jeep
 • Meer rijplezier uit uw Jeep Wrangler 3.0 Ecodiesel 260pk​
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Jeep Wrangler 3.0 Ecodiesel 260pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Jeep Wrangler 3.0 Ecodiesel 260pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Jeep Wrangler 3.0 Ecodiesel 260pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Jeep Wrangler 3.0 Ecodiesel 260pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Jeep Wrangler 3.0 Ecodiesel 260pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Gebruik van goede tuning files
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Jeep Wrangler 3.0 Ecodiesel 260pk
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Jeep Wrangler 3.0 Ecodiesel 260pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Jeep Wrangler 3.0 Ecodiesel 260pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jeep Wrangler 3.0 Ecodiesel 260pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Jeep Wrangler 3.0 Ecodiesel 260pk. Met deze manier moet je zelfs de Jeep Wrangler 3.0 Ecodiesel 260pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Jeep Wrangler 3.0 Ecodiesel 260pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 Jeep Wrangler 3.0 Ecodiesel 260pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Jeep Wrangler 3.0 Ecodiesel 260pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Jeep Wrangler 3.0 Ecodiesel 260pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Jeep Wrangler 3.0 Ecodiesel 260pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Jeep Wrangler 3.0 Ecodiesel 260pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Peugeot bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Jeep baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.