chiptuning Jaguar S Type: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning Jaguar S Type?

Het motormanagementsysteem van uw Jaguar S Type is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chippen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Jaguar S Type auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Sneller optrekken

Geluid klinkt harder

Meer plezier ​

Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Jaguar S Type?​

Voor stage 1 chiptuning Jaguar S Type plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Jaguar S Type om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Jaguar S Type chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Jaguar S Type auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Jaguar S Type waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Jaguar S Type nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Jaguar S Type chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende het tunen

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Jaguar S Type

Gebruik van beste chiptuning bestanden

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Jaguar S Type auto wordt!

Verschillende vormen Jaguar S Type motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Jaguar S Type OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jaguar S Type is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Jaguar S Type auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Jaguar S Type auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier moet je zelfs de Jaguar S Type ECU niet te ontmantelen.

Bekijk een vraag die we vaak ontvangen:

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Jaguar S Type Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Jaguar S Type er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Jaguar S Type chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Jaguar S Type is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Jaguar S Type auto.

Ontdek wat auto chip tunen voor uw auto kan doen:

Diepgaande kennis over Jaguar S Type ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Jaguar S Type chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Jaguar S Type als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Jaguar S Type remappen hun auto’s wel. Dit zit namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in meerdere typen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Jaguar S Type producent kan veranderen en je Jaguar S Type kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je Jaguar S Type halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je Jaguar S Type! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Ook hebben we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor informatie over Jaguar S Type eco chiptuning voor brandstof besparen.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Jaguar S Type. Je kan je ECU (de computer van je auto Jaguar S Type) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chippen van je Jaguar S Type is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Wij hebben meerdere tuning locaties gevestigd door Nederland. Hieronder ziet u een kaart van de tuning locaties Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze locaties helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Jaguar S Type auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Jaguar S Type auto doen.