Jaguar S Type 2.2D 155pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar s type 2.2d 155pk

Stage 1 Jaguar S Type 2.2D 155pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 155pk 185pk +19.4%
Koppel 360nm 440nm +22.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Jaguar S Type 2.2D 155pk chiptunen?

De ecu software van uw Jaguar S Type is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Jaguar S Type 2.2D 155pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Jaguar S Type chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Jaguar S Type veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer PK’s uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Jaguar S Type 2.2D 155pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Jaguar S Type 2.2D 155pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Jaguar S Type 2.2D 155pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Jaguar S Type 2.2D 155pk
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Goede Jaguar S Typechiptuning software in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Jaguar S Type 2.2D 155pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Jaguar S Type 2.2D 155pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Jaguar S Type 2.2D 155pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Jaguar S Type 2.2D 155pk. Met deze methode moet je zelfs de Jaguar S Type 2.2D 155pk ECU niet te ontmantelen.

Je Jaguar S Type 2.2D 155pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Jaguar S Type 2.2D 155pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Jaguar S Type 2.2D 155pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Jaguar S Type 2.2D 155pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Jaguar S Type 2.2D 155pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Jaguar chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Jaguar auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Jaguar .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.