chiptuning GMC Sonoma: elke auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de GMC Sonoma ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het chippen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

auto laten chippen zal ervoor zorgen dat het besturen van je GMC Sonoma veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer PK's

Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Meer plezier ​

Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een GMC Sonoma?​

Voor stage 1 tuning GMC Sonoma plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de GMC Sonoma om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse GMC Sonoma chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw GMC Sonoma auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw GMC Sonoma auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw GMC Sonoma werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het GMC Sonoma chiptunen

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw GMC Sonoma auto

Goede accu voeding tijdens het tunen

Een back-up van de oude staat

Gebruik van beste chiptuning files

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het GMC Sonoma motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: GMC Sonoma OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning GMC Sonoma is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de GMC Sonoma.

Hierdoor is dit een goedkope GMC Sonoma chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de GMC Sonoma. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Bekijk een vaak vraag:

Je GMC Sonoma ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

GMC Sonoma chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning GMC Sonoma genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun GMC Sonoma wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Gespecialiseerde know-how over GMC Sonoma ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten GMC Sonoma chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de GMC Sonoma producenten ook. Dit werkt namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in een aantal verschillende typen. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk hoger in prijs.
Auto producenten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder GMC Sonoma fabrikant je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de GMC Sonoma fabrikant het maximale uit je GMC Sonoma halen.

Zeker, het auto GMC Sonoma chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Zie hier alles over eco tuning GMC Sonoma.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je GMC Sonoma. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je GMC Sonoma ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Gemaakt door ervaren tuners op een testbank.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Mijn Chiptuning heeft verschillende chiptuning locaties gevestigd door nederland. De Mijn Chiptuning vestigingen kun jij beneden bekijken: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de GMC Sonoma, zonder dat hierbij aanpassingen GMC Sonomabaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.