GMC Sonoma 2.2i 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 GMC Sonoma 2.2i 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 140pk +16.7%
Koppel 190nm 210nm +10.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210

Wat voor voordelen heeft chiptuning GMC Sonoma 2.2i 120pk?

De ecu van uw GMC Sonoma 2.2i 120pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw GMC Sonoma 2.2i 120pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je GMC Sonoma door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning GMC Sonoma 2.2i 120pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je GMC Sonoma 2.2i 120pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw GMC Sonoma 2.2i 120pk:​​

 • Sneller optrekken
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de GMC Sonoma 2.2i 120pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw GMC Sonoma 2.2i 120pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse GMC Sonoma 2.2i 120pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw GMC Sonoma 2.2i 120pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw GMC Sonoma 2.2i 120pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw GMC Sonoma 2.2i 120pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor u GMC Sonoma 2.2i 120pk kan doen:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw GMC Sonoma 2.2i 120pk
 • Goede GMC Sonomatuning files in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 GMC Sonoma 2.2i 120pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het GMC Sonoma 2.2i 120pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de GMC Sonoma 2.2i 120pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de GMC Sonoma 2.2i 120pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 GMC Sonoma 2.2i 120pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning GMC Sonoma 2.2i 120pk genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van GMC Sonoma 2.2i 120pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw GMC Sonoma 2.2i 120pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge GMC Sonoma 2.2i 120pk chiptuning.

Zo doen wij buiten GMC Sonoma 2.2i 120pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor GMC Sonoma 2.2i 120pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de GMC zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.