GMC Sonoma 4.3 V6 195pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Gmc sonoma 4.3 v6 195pk

Stage 1 GMC Sonoma 4.3 V6 195pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 195pk 215pk +10.3%
Koppel 352nm 375nm +6.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn GMC Sonoma 4.3 V6 195pk auto chiptunen?

De ecu van uw GMC Sonoma is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het chiptunen van uw GMC kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je GMC Sonoma heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door GMC Sonoma chip tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw GMC Sonoma 4.3 V6 195pk:​​

 • Harder geluid uit uw GMC
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​ met uw GMC Sonoma 4.3 V6 195pk​
 • Meer koppel

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse GMC Sonoma 4.3 V6 195pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw GMC Sonoma 4.3 V6 195pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw GMC Sonoma 4.3 V6 195pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw GMC Sonoma 4.3 V6 195pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Exclusief gebruik van de beste GMC Sonoma 4.3 V6 195pk chiptuning software
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u GMC Sonoma 4.3 V6 195pk wordt!

Verschillende vormen GMC Sonoma 4.3 V6 195pk motor tuning:

Voor het GMC Sonoma 4.3 V6 195pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: GMC Sonoma 4.3 V6 195pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het GMC Sonoma 4.3 V6 195pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw GMC Sonoma 4.3 V6 195pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de GMC Sonoma 4.3 V6 195pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een GMC Sonoma 4.3 V6 195pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 GMC Sonoma 4.3 V6 195pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de GMC Sonoma 4.3 V6 195pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je GMC Sonoma 4.3 V6 195pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 GMC Sonoma 4.3 V6 195pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning GMC Sonoma 4.3 V6 195pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische GMC Sonoma 4.3 V6 195pk ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw GMC Sonoma 4.3 V6 195pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge GMC Sonoma 4.3 V6 195pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

GMC ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de GMC zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.