GMC Terrain 3.0 V6 264pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Gmc terrain 3.0 v6 264pk

Stage 1 GMC Terrain 3.0 V6 264pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 264pk 285pk +8%
Koppel 301nm 320nm +6.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw GMC Terrain 3.0 V6 264pk auto kan doen:

De standaard software in de GMC Terrain 3.0 V6 264pk ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning GMC Terrain 3.0 V6 264pk. Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw GMC Terrain 3.0 V6 264pk:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Harder geluid
 • Meer plezier uit uw GMC Terrain 3.0 V6 264pk​
 • Meer vermogen uit uw GMC

Hoe gaat dat precies, chippenGMC Terrain 3.0 V6 264pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw GMC Terrain 3.0 V6 264pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse GMC Terrain 3.0 V6 264pk chiptuning engineer onderworpen. Deze GMC Terrain 3.0 V6 264pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning GMC Terrain 3.0 V6 264pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw GMC Terrain 3.0 V6 264pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het GMC Terrain 3.0 V6 264pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw GMC auto
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Goede GMC Terraintuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het GMC Terrain 3.0 V6 264pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: GMC Terrain 3.0 V6 264pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning GMC Terrain 3.0 V6 264pk is een geliefde methode om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van GMC Terrain 3.0 V6 264pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw GMC Terrain 3.0 V6 264pk aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de GMC Terrain 3.0 V6 264pk ECU niet te ontmantelen.

Door het GMC Terrain 3.0 V6 264pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de GMC Terrain 3.0 V6 264pk!

Stage 2 chiptuning GMC Terrain 3.0 V6 264pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de GMC Terrain 3.0 V6 264pk plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 GMC Terrain 3.0 V6 264pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun GMC Terrain 3.0 V6 264pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen GMC baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw GMC .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de GMC zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder GMC doen.