GMC Terrain 1.5T 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Gmc terrain 1.5t 170pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw GMC Terrain is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw GMC Terrain 1.5T 170pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door GMC auto ecu chiptuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw GMC Terrain zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door tuning GMC Terrain 1.5T 170pk. Je GMC Terrain zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s uit uw GMC
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer plezier ​
 • Mooier geluid uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw GMC Terrain 1.5T 170pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze GMC Terrain 1.5T 170pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw GMC Terrain 1.5T 170pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning GMC Terrain 1.5T 170pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw GMC Terrain 1.5T 170pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw GMC Terrain 1.5T 170pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw GMC Terrain 1.5T 170pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Gebruik van goede tuning files
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Ontdek wat auto chippen voor uw GMC Terrain 1.5T 170pk kan doen:

Verschillende vormen GMC Terrain 1.5T 170pk motor tuning:

Voor het GMC Terrain 1.5T 170pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 GMC Terrain 1.5T 170pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning GMC Terrain 1.5T 170pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw GMC Terrain 1.5T 170pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een GMC Terrain 1.5T 170pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning GMC Terrain 1.5T 170pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de GMC Terrain 1.5T 170pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je GMC Terrain 1.5T 170pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 GMC Terrain 1.5T 170pk chiptuning. Hierbij pas je de GMC Terrain 1.5T 170pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je GMC Terrain 1.5T 170pk haalt.

Deze vorm van GMC Terrain 1.5T 170pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische GMC Terrain 1.5T 170pk ECU programmatuur kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw GMC Terrain 1.5T 170pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge GMC Terrain 1.5T 170pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de GMC zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.