GMC Sierra 5.3 V8 326pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Gmc sierra 5.3 v8 326pk

Stage 1 GMC Sierra 5.3 V8 326pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 326pk 345pk +5.8%
Koppel 472nm 495nm +4.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw GMC Sierra is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning GMC Sierra 5.3 V8 326pk. Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De voordelen GMC Sierra 5.3 V8 326pk chiptuning:​​

 • Sneller optrekken uit uw GMC
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Minder brandstof gebruik
 • Mooier geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw GMC Sierra 5.3 V8 326pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze GMC Sierra 5.3 V8 326pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw GMC Sierra 5.3 V8 326pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw GMC Sierra 5.3 V8 326pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw GMC Sierra 5.3 V8 326pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw GMC Sierra 5.3 V8 326pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het GMC Sierra 5.3 V8 326pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de GMC Sierra 5.3 V8 326pk.

Veilige auto tuning door

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u GMC Sierra 5.3 V8 326pk kan worden!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van goede tuning bestanden

Ontdek wat chip tuning voor uw GMC Sierra 5.3 V8 326pk auto kan doen:

Methodes voor GMC Sierra 5.3 V8 326pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 GMC Sierra 5.3 V8 326pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning GMC Sierra 5.3 V8 326pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de GMC Sierra 5.3 V8 326pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de GMC Sierra 5.3 V8 326pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

GMC Sierra 5.3 V8 326pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je GMC Sierra 5.3 V8 326pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning GMC Sierra 5.3 V8 326pk genoemd. Hierbij pas je de GMC Sierra 5.3 V8 326pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw GMC Sierra 5.3 V8 326pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen GMC baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.