chiptuning Dodge Journey: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Dodge Journey auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Dodge Journey een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

auto laten chippen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Dodge Journey veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Dodge Journey meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer PK's

Geluid klinkt harder

Aangenaam rijden​ met uw Dodge Journey​

Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Bij stage één chiptuning Dodge Journey plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Dodge Journey auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Dodge Journey chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Dodge Journey. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Dodge Journey auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Dodge Journey een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Dodge Journey chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Vooraf een goede back-up

Exclusief gebruik van de beste Dodge Journey tuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Dodge Journey motor tuning:

Voor het Dodge Journey motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Dodge Journey OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Dodge Journey is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Dodge Journey chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Dodge Journey auto. Met deze methode moet je zelfs de Dodge Journey ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een regelmatig vraag:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Dodge Journey met meer kracht, zonder dat je Dodge Journey auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Dodge Journey chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Dodge Journeytuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Dodge Journey auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Dodge Journey auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Dodge Journey behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Dodge Journey chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Dodge Journey is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Diepgaande kennis over Dodge Journey ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Het zit namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in meerdere types. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard duurder.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder Dodge Journey producent je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je Dodge Journey halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je Dodge Journey je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Bekijk alle informatie over Dodge Journey eco chip tuning klik hier.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto Dodge Journey ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning tuning vestigingen. Hieronder is het mogelijk om al onze Mijn Chiptuning locaties zien: We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Dodge Journey auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Dodge Journey auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Dodge Journey auto en bent u uw Dodge Journey auto dus even kwijt.